• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
Договор за членство
Система за комисионни
Онлайн мрежи

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

 

Най-важната информация на системата за заплащане на DXN

 

Няколко думи за МЛМ доходите

 

Против МЛМ - за невежи хора, които имат силно отвращение  - път за отстъпление тук

 

Всеки, който се е занимавал или е чувал за МЛМ, знае, че след определени постижения в мрежовия бизнес, вие можете да придобиете "отвратителна" сума пари. Ето защо(по мое мнение) няма никакъв смисъл в броенето колко вие получавате, когато имате няколко членове, които са поръчали няколко кутии кафе за тяхна лична консумация. Това е само за ушите ви: вие печелите много малка сума или бихме казали нищо.

 

В началото на МЛМ бизнеса парите идват от директен маркетинг, от ценовата разлика. Вие можете да купувате на цена на едро и да продавате на цена на дребно. Но не правете това! Не го правете заради собствения си интерес! Защото, ако не изградите мрежа, скоро ще забележите, че вие сте на същото място, както ако сте вършили каквато и да е друга наемна работа, което означава, че ако искате да заработвате пари е нужно да продавате. Ако съм прав, повечето хора се присъединяват към този вид бизнес, защото желаят да получават пасивен доход, да станат финансово независими. Поради тази причина не продавайте продукта! Вие трябва "да продавате" възможността за повторение на клиента. Не е трудно да изчислите колко много трябва да бъде закупеното, за да си струва бизнеса. Тук е моето предлоложение: предложи изгодна възможност за закупуване и не се опитвай да продаваш продукта, дори ако някой не желае да изгражда мрежа(или ако все още не е сигурен), или ако някой купува за лична употреба.

 

Разбира се това не означава, че вие трябва да отпращате някой, ако желае да купи една кутия. Не, трябва просто да му я продадете. Само бъдете внимателни, това не трябва да бъде вашата цел! Най-важното нещо в МЛМ е дублирането. Ако се придържате към продажба на продутите това поведение ще бъде дублирано, повторено( или пък не, ако не желаете много участници). Ако предлагате възможността( а не продукта) по подходящ начин, хората ще го харесат и те ще искат да го правят по същия начин.

 

Поети задължения и очаквания за бонуси в DXN системата за изплащане

 

За мен едно от най-важните точки за решение против МЛМ беше липсата на задължения и очаквания.

 

Трябва да добавя, че така или иначе, щях да започна, дори ако не бяха тези неща. Продуктът Ганодерма кафе е здравословно кафе и само по себе си е гаранция за успех, ако някой работи здраво.

 

Но нека да видим ангажиментите, които обезкуражават повечето хора при изграждането на мрежи, но според успешните сред тях, няма продуктивен бизнес без това нещо. Бих се съмнявал. Може да насилите някого да достигне определени резултати, но в дългосрочен план, само хора с вътрешна убеденост могат да оцелеят. Собствената, вътрешна мотивация е наистина трудно(или невъзможно) да се създаде под външно влияние за продължително време. Има професионалисти, експерти (мотивиращи обучители), с които показни временни резултати могат да се представят, но това не е достатъчно за истински успех.  За успеха се изискват ВАШАТА истинска вяра и усилия, без пречки от поети ангажименти и принудителни постижения.

 

В DXN системата за плащане повторен клиент и работещите по нивата в мрежите не са разделени. Така който става клиент може да изгради мрежа . За да подържа статуса на повторен клиент е необходимо да купува един продукт годишно.

 

Ако някой би искал да получи бонус, трябва да купува на 100 точки стойност в конкретния месец. Всеки продукт има точкова стойност, която можете да откриете във "формуляр за поръчка на продукт", на позиция от менюто в downloads/прехвърляне. Бих искал да изясня, че 100 точки (могат да бъдат събрани от 14.000 унгарски форинти или 90-100 лева) покупката е важна, само ако желаете да вземете бонус от вашите лични поръчки за дадения месец. Ако не изпълните това условие, нищо не се случва, просто не получавате бонус този месец. Ако някой желае да получи бонуса от хората в мрежата си, мрежата трябва да направи покупки за 200 стойност точки.

 

Посочените по-горе ангажименти по закупуване са толкова ниски, че ако някой постига единствено тях, няма да си струва да се споменават придобитите доходи.

 

 

Точките дадени след покупката ще се добавят не само за дадения месец , а непрекъснато. Например, ако някой има 100 точки и неговата мрежа има общо 800 стойност точки, в следващия месец този човек започва от ниво 900 точки.

 

 

Стойност точките имат значение до достигане нивото Представител Звезда (управленско ниво),(4500 точки), което се постига за 5 месеца с 900 точки всеки месец.

 

 

МЛМ системата на DXN не е освободена от общите средства за принуда, каквито са превенцията, отписването, месечното нулиране, задължителната квалификация и др.

 

Бонуси в DXN МЛМ системата

 

DXN МЛМ бизнеса се състои от няколко мрежови бонуси

 

Бонус на Групата(месечно 100 PPV и 300 PGPV)           6% - 21%
Управленски бонус на Групата       25% - 37%

Бонус за развитие        15 %
Международна печалба на акция       2 %
Мениджърски бонус 15%
Стимул Маршрутен семинар  2%
Индивидуален Стимул пари в брой    150 Euro

Индивидуален  Стимул Маршрут        1000 Euro

 

Разликата между вашето бонус ниво, съответстващо на вашето постижение (достигнати стойност точки) и бонус нивото на хората под вас, представлява вашия доход, базиран на продажбите във вашата мрежа.

 

 

Този, който достигне до Представител Звезда (управленско ниво), а по-късно ниво Диамантена Звезда (диамантено управлевско ниво) получава различни бонуси за лидерство, които не са обвързани с мрежовите разклонения, а със сумите на направените бонуси на групата. За достигането на управленските нива вие се нуждаете от различни мениджъри на различните линии.

 

 

Можете да получите подробна информация от свалените на тази точка от менюто или от книжката DXN Маркетингов план.

 

Оптимална работа в мрежа в DXN Бизнеса

 

Най-важното е бърз старт!

 

Същността на МЛМ бизнеса е дублирането. Колкото повече време сте в бизнеса, по-трудно можете да говорите за величието му. Но ако хората видят колко лесно и бързо вие можете да  построите вашия бизнес, те с радост ще се присъединят.

 

Не забравяйте, ще имате само нови клиенти, нови колеги, ако запазите тази възможност в тайна! Кажете я лично на толкова много хора, колкото ви е възможно, изпратете вашия уебсайт адрес на колкото е възможно повече познати и ще видите, че точно като вас и те искат да се присъединят към тази велика система. 

 

Имате ли въпрос? Можете да го зададете тук: 

 


Име:
Имейл:
Съобщение:
   
and type the word! captcha
Get a new text!

© Copyright DXN Europe 2009.